16 december 2008

Tisdagstema; rött - uppdaterad med fler bilder!

Den här veckan hinner jag vara med på temabilden igen.

Mitt förstahandsval denna gång blir en bild på soffbordet där hemma. Jag drabbades av ett djupgående pysselbehov, och rev ut all som legat i vårt fiffiga soffbord (som jag fått av syrran, tack!) med plats för tidningar eller "pyngel" under en glasskiva.

Här har det lagts ett klarrött tyg (gammal julgardin som nog aldrig kommer upp igen) och en hjärteljusslinga (från Indiska - köpte en till igår!) som går på batteri.

Sedan kommer det fiffigaste av alltihop; ett stort stycke tyllgardin (fritt ansat med sysaxen) konstfärdigt draperat över hela tjillevippen. Sen på med glasskivan igen.

Ja men blir det inte snyggt när det röda lyser genom det vita tyget?
(man ser flera ljusslingor speglandes sig i bordet...vi befinner oss i pysselhäxans territorium!)
Jäääähupp, inte kunde jag stanna med en bild när det handlade om tema rött, som jag raskt tolkar julpyssel! En liten sväng i korridoren på jobbet och naturligtvis i mitt rum resulterade i följande bilder:

Granen i fikahörnan (bara röda kulor och ljus) ur två vinklar.
Varje år beger sig två av cheferna i korridoren ut och handlar en riktig gran som de sedan ställer upp så fint, och klär med största allvar. Seriösa killar! Sådan omsorg uppskattas (ja ja, jag vet att jag gnyr över utebliven seriositet här, men det handlar om andra personer).
Från vems rum kan de här söta bilderna vara...?


Gissa det du!
Det finns en Mussedekoration där i alla fall...

1 kommentar:

Chrille sa...

Läcker bild, lite svårt att se vad det är, vilket jag gillar Då får man tänka lite... :)

Mitt bidrag :)
http://www.icity.se/blogg/christian_boo/694/Tisdagstema___Rott.html