16 juni 2008

Helgen är visst redan slut?!

Det går fort när man kar kul, och det får vi nog säga att vi hade.

Gossebarnet (som blir 16 dagen före midsommarafton) var inte hemma så mycket, eller så låg han och sov ikapp efter allt tv-spelsspelande. Hasse och jag fick tid över till shopping som vi glatt spenderade på nya K-Rauta i Kungens Kurva.

Jag inhandlade raskt en ny hylla till duschen i källaren och nu står alla schampooflaskor kvar där man har ställt dem. Väldigt mycket smartare och enklare.

Sedan ville jag uppgradera kökskranen till svensk standard, och greppade raskt en av rätt märke...utan att kolla modell.

Så innan vi åkte till Strömshammar/Britt och hundvalparna så lämnade vi tillbaka en badrumskram! (men se där - en felstavning, eller kanske en freudiansk felstavning...?) Badrumskran så klart! Vi hade med oss ingredienser till den berömda äpplekakan och en god laxsallad samt färsk pasta och en flarra rosé. Det innebar att jag till slut fick lämna över bilkörandet till Hasse på hemvägen, eftersom drink & drive inte är en tänkbar kombo. Vi kom hem med den lilla Toyotan lika oskadad som oss själva.
Storebror bredvid de tre små som har gått och blivit alldeles riktiga små vovvar.

1 kommentar:

Anonym sa...

En badrumskram??? Hmm... /Yster